Vije-sti

ERIC nas uvodi u ljetno stanje uma s „Driving To The Sea“

ERIC nas uvodi u ljetno stanje uma s „Driving To The Sea“

Talentirani 22-godišnji kantautor, multi instrumentalist i producent ERIC predstavlja pjesmu „Driving To The Sea“.

Mladi glazbenik čije pjesme redovito osvajaju domaći radijski eter najnoviji autorski singl opisuje kao pjesmu idealnu za vožnju obalom s otvorenim prozorima ili opuštanje na plaži. „Driving To The Sea“ od 26. lipnja se može preuzeti za radijski eter, a od danas je dostupna na svim glazbenim platformama.

Plaže, more, zalasci sunca i opuštene vožnje prevladavajući su motivi ove pjesme koja, tek nekoliko dana nakon prvog dana ljeta, slavi povratak ljetnih avantura. Glazbenik koji je i ove godine ostvario nominaciju za prestižnu nagradu Porin prepričava put od prve ideje za pjesmu do njezine realizacije:

„'Driving To The Sea' je moj novi singl koji će, nadam se, biti neizostavna pjesma za sve koji putuju na more, jer je upravo za to i namijenjena. Kad sam ju stvarao, u glavi mi je bila samo misao kako se ljeti vozim na more sa spuštenim prozorima i da na radiju svira baš ta pjesma koja je, u tom trenutku, bila tek ideja. Pjesma je nešto stilski drugačija od mog dosadašnjeg rada, ali smatram da je u skladu s trenutnim svjetskim trendovima i modernim zvukovima u kojima prevladavaju gitare i brzi beat. Ukratko rečeno, „Driving To The Sea“ pjesma je kao stvorena za vožnju obalom ili opuštanje na plaži

Tekst, glazbu, produkciju, gitaru, bas i vokal pjesme koja ima sve uvjete da postane savršen ljetni soundtrack potpisuje sam ERIC koji tako još jednom potvrđuje izvrsno vladanje svim segmentima potrebnima za stvaranje pjesme. Glazbenici koji su uz ERICA sudjelovali u kreiranju su Luka Osrečak (gitara), Filip Vidović koji stoji iza miksa pjesme te Mischa Janisch koji potpisuje mastering ..

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni