Vije-sti

Mlada hrvatska pop zvijezda - ERIC - u novom izdanju Moonlight Sessions

Mlada hrvatska pop zvijezda - ERIC - u novom izdanju Moonlight Sessions

U novom izdanju glazbenog projekta Moonlight Sessions gostuje Eric - pjevač, multi instrumentalist, kantautor i producent koji je prošle godine objavio svoj debitantski album „I Am Eric“ na kojem se nalazi 11 pjesama koje su vrlo brzo pronašle svoj mjesto u radijskom eteru.

U sklopu serijala Moonlight Sessions Eric je izveo dvije pjesme „In My Veins“ i „There Too“ (u originalu objavljene na albumu „I Am Eric“), u potpuno novom aranžmanu i uz pratnju Moonlight Sessions banda.

"Snimanje Moonlight sessiona jedno je od ljepših iskustva u mojoj karijeri. Radeći s talentiranim i odličnim koprivničkim glazbenicima, moje autorske pjesme In My Veins i There Too dobile su novo ruho - aranžmane koji odlično odgovaraju ambijentu Moonlight sessiona. Zanimljivo iskustvo bilo je i samo snimanje na otvorenom na nula stupnjeva, zbog čega je samo snimanje išlo dosta brzo. I u ovim vremenski nepovoljnim uvjetima, uspjeli smo sve odsvirati i snimiti pa ovim putem zahvaljujem cijeloj ekipi što su se smrzavali zbog mene.", kaže Eric.

Ove je godine sudjelovao na Dori sa svojom autorskom pjesmom „I Found You“ koja se na kraju našla na visokom petom mjestu, a trenutno se nalazi i na 11. mjestu ljestvice najslušanijih pjesama na hrvatskim radio postajama HR TOP 40.  Osvojio je i nominaciju za nagradu Porin za Novog izvođača godine, te je bio nominiran u dvije kategorije za Nezavisnu novinarsku nagradu Rock & Off.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni