Vije-sti

Clone Age ima novi singl i spot

Clone Age ima novi singl i spot

S hvaljenog albuma "Fuse" stigao je i četvrti singl – "My little miracle"! Nakon posljednjeg singla "Addiction" koji se bavio ovisnostima modernog doba, Cloneri su ovaj put inspiracuju pronašli u vlastitoj djeci, svojim malim čudima, kako ih sami nazivaju.

"Pjesma opisuje jednu od najjačih emocija koju čovjek može osjetiti, a to je ljubav koju osjećamo upravo prema njima. Koliko god nam je ponekad teško nositi se s problemima svakodnevice, uvijek sve to u trenu izbrišu svojim pogledom, svojim osmijehom, svojim malim pričama...sve ostalo postaje nebitno. Oni su naše sunce kroz kišu i oblake, nada u bolje sutra, oni su mali mi, oni su naša mala čuda..our little miracles." (Robert Kriković, Clone Age)

Videospot je snimljen u zagrebačkom Kavezu, a šalje poruku o važnosti djece koje naše živote mijenjaju i upotpunjuju u svakom pogledu. Zanimljivo je da ova pjesma u početku uopće nije bila zamišljena kao jedna od pjesama za album, već samo kao intro dionica koja je trebala trajati svega nekoliko sekundi.

"Kasnije se na tu dionicu nadovezala melodija koja nam je odmah ostala u uhu i tako, korak po korak intro je završio kao pjesma."

Spot je režirao mladi redatelj i film maker Dinko Šimac iz Theikobraz Productions kojem ovo nije prva suradnja s Clonerima, a poznat je još i po suradnji s Overflowom, Darkom Rundekom i mnogim drugima. Za produkciju mix i mastering zaslužan je Mark Mrakovčić.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni