Vije-sti

Jailhouse festival traži demo bendove

Jailhouse festival traži demo bendove

Jailhouse festival iz Lepoglave i ove godine raspisuje natječaj za zainteresirane demo bendove. Kako bi se izborili za nastup na festivalu, bendovi trebaju poslati snimku ili audio zapis te kratki opis benda. Natječaj je otvoren do 17. lipnja 2017. godine, a festival se održava od 10. do 15. kolovoza.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani bendovi s područja Hrvatske bez obzira na vrstu glazbe koju izvode. Potrebno je samo poslati mail na adresu info@num.hr. Mail treba sadržavati kratak opis benda, fotografiju benda, broj telefona i e-mail kontakt te linkove na snimku ili audio zapis benda. Potrebno je poslati tri glazbene snimke, od kojih barem jedna mora biti autorska. Dodatne informacije mogu se dobiti na prethodno navedenom mailu ili na Facebook stranici festivala.

Podsjetimo, 8. izdanje festivala u Lepoglavi organizira Nezavisna udruga mladih u suradnji s više od 40 volontera i uz podršku grada Lepoglave i TKIC-a. U šest dana održavaju se zabavne, kulturne, sportske i edukativne aktivnost, a cjelokupni program festivala bit će objavljen u srpnju. Zasad su poznate aktivnosti sportski turniri Hakl 3 na 3 i Nogač 3 na 3, predstava Kerekesh teatra te koncert benda „Pips, Chips & Videoclips“.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni