Vije-sti

Glazbeni Lonac u Kavezu predstavlja Clone Age

Glazbeni Lonac u Kavezu predstavlja Clone Age

U subotu, 19. studenog, u zagrebačkom Kavezu će u sklopu programa Glazbeni Lonac nastupiti čakovečki rockeri Clone Age.

Bend je osnovan prije desetak godina, no tek posljednje dvije ozbiljno rade na vlastitom materijalu. Iza sebe imaju dva albuma, no tek je "Fuse" bacio svjetla pozornice na njih. Album je dobio brojne kritike glazbenih kritičara i portala. Između ostalih, Dubravko Jagatić (Nacional) piše da je "gotovo je nemoguće pronaći bilo kakvu zamjerku ovom albumu", Anastazija Vržina (Perun) album je proglasila "rock albumom godine", a ni Siniša Miklaužić (Muzika.hr) ne štedi komplimente i piše da se radi o "rafalnom rock albumu alternativnog usmjerenja koji blista u svim svojim dijelovima.", a recenziju albuma na Sound Reportu pročitajte ovdje.

S albuma su skinuti singlovi "Wake me up" i "Addiction" koje prate upečatljivi videospotovi. Robert Kriković (bas, vokal), Adrijano Valpatić (gitara, back vokal), Nenad Rešetar (gitara) i Marko Lajtman (bubnjevi), iako prekaljeni alternativni rockeri koji vole glasnu svirku, u Kavez na Glazbeni lonac dolaze odraditi jedan od rijetkih akustičnih nastupa.

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu. Program starta u 20 sat.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni