Vije-sti

Alternative rock/metal četvorka Mind Zoo ima novi singl i spot

Alternative rock/metal četvorka Mind Zoo ima novi singl i spot

Splitski alternative rock/metal bend Mind Zoo objavio je novi singl i spot za pjesmu „Pneuma“. Scenarij i režiju spota potpisuje Luka Vukorepa, kojemu je ovo prva suradnja s Mind Zoo-om, a uloge u spotu preuzeli su Klara Fiolić i Dominik Rački.

Za tonsko snimanje i miks zaslužan je Toni Ljubić, pjevač i gitarist benda, a master pjesme djelo je Roka Čekalovića. Mind Zoo s novim singlom i prvim spotom gradi temelje za snimanje i objavljivanje prvoga albuma.

Mind Zoo je četveročlani alternativni rock/metal bend iz Splita, nastao 2015. godine. Svoju glazbu su u posljednjih nekoliko godina predstavili brojnoj publici u Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori. Pobjednici su festivala ST-ART 2017. godine, a uz brojne klupske nastupe te navedeni festival nastupali su i na FIDO Music Weekendu 2019., SARS festivalu 2018., Kaštelanskim rock večerima 2017., 2018. i 2021. godine te Lake Festu u Nikšiću 2018. godine.
 
Samostalno su snimili i objavili demo EP-u Temple Of The Heart, koji je izašao u ožujku 2017. godine, a u 2020. godini su objavili singlove Blind Man's Mirror i What It Takes. U 2021. godini objavili su i prvi singl na hrvatskome jeziku, Grijeh, a svi navedeni singlovi, uz Pneumu, će se naći na prvome albumu Mind Zoo-a kojega bend planira snimiti i objaviti do kraja 2022. godine.
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni