Specijal

PREMIJERA: Frenkie Kontra Indigo -

PREMIJERA: Frenkie Kontra Indigo - "Mosh Pit"

Krajem godine stiže nam album "20/20" snimljen u Los Angelesu – kao uvod stiže nam prvi singl "Mosh Pit"

Ovo je do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do posljednje trake – poručuju Frenkie, Kontra, Indigo

 

 

Regionalna hip-hip imena Frenkie, Kontra i Indigo za kraj ove godine najavljuju iščekivano novo studijsko izdanje! Naslova"20/20", album će biti objavljen 20. prosinca, a kao uvod u čitavu priču danas je predstavljen novi singl s pratećim videospotom – "Mosh Pit": https://fmjam.lnk.to/MoshPit

Novi singl "Mosh Pit" donosi moćnu i dinamičnu energiju ove kreativne trojke te savršeno oslikava kombinaciju domaćeg jezika i slanga s prepoznatljivim američkim beatom, a to je upravo ono što nas na ovom novom studijskom izdanju i očekuje.

Frenkie, Kontra i Indigo novi album su ponovno snimali u Red Bull studiju! Nakon Berlina i Tokija, ovaj put je kao lokacija snimanja materijala odabran sunčani Los Angeles te je kalifornijsko sunce značajno utjecalo na novo izdanje. Momci su zadržali karakteristike svoje glazbe i lirike, koje su nesumnjivo upotpunili novim iskustvom i kulturom, promatranom iz njenog epicentra!

'Mosh Pit' predstavlja razmjenu energije i vještina Kontre i Frenkieja, u pratnji masnog i modernog Indigovog beata, koji ponovno sadrži osnovne elementa rap glazbe, od kojih vam glava sama počne klimati. U spotu smo u svom klasičnom elementu, samo što su lokacije egzotične – Kalifornija i Nevada, i naravno, imamo i jedan cadillac, kako i priliči na tim mjestima! - otkrivaju Frenkie, Kontra i Indigo.

 

Novi album stiže nam točno dvije godine nakon albuma "Egzil", koji su FKI snimili 2017. u Tokiju te nešto više od tri godina nakon albuma "Putanja" iz 2016., koji je snimljen u Berlinu, a kojim su momci započeli ovaj iznimno hvaljeni zajednički regionalni hip-hop projekt.

Ovaj je album pun energije te se uz njega možete voziti gradom, raditi neke svakodnevne aktivnosti ili ga pomno slušati kod kuće, jer je pun poruka i fazona koji vam možda na prvu promaknu, pa se morate vratiti do njih. Ovo je do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do posljednje trake. Iskreno – jedva čekamo čuti vaše reakcije! - riječi su kojima najavljuju novi album.

Singl i video "Mosh Pit" predstavljaju nam uvod u album "20/20", koji će biti objavljen 20. prosinca putem Universal Music etikete, a od danas su dostupne i digitalne prednarudžbe: https://fmjam.lnk.to/2020

 

Popis pjesama „20/20“:

Arrival

Domina

Monopol

20/20

Mosh Pit

Zašto

Koga briga ft. Katarza

Naša noć

Nikad Prosjek

Pritisak

Niđeoko

Legacy

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni