Vije-sti

 Ulaznice za zagrebački koncert Frenkija, Kontre & Indiga krenule u prodaju

Ulaznice za zagrebački koncert Frenkija, Kontre & Indiga krenule u prodaju

U srijedu 22. studenog u Vintage Industrial Bar stiže balkanski hip hop trojac Frenkie, Kontra & Indigo koji već dulje vrijeme svojim radom ima značajan utjecaj na mlade generacije na Balkanu.

Svoj jedinstveni stil koji je nadograđen globalnim trendovima u muzici predstaviti će 22. studenog  zagrebačkoj publici koja je uvijek željna istraživanja bogatstva novih zvukova.

Ulaznice za zagrebački koncert Frenkija, Kontre i Indiga krenule su u prodaju po pretprodajnoj cijeni od 9€ te ih možete nabaviti u Dirty Old Shopu i Vintage Industrial Baru.
Ulaznica na dan koncerta iznositi će 13€. 

FM Jam trojka Frenkie, Kontra i Indigo objavili su nekoliko zajedničkih albuma od kojih se ističu “Putanja” (Berlin 2016.), i “Egzil” (Tokio 2017.), a tu muzičku trilogiju zatvorio je album “20/20” snimljen u Los Angelesu 2019. godine. Ovaj uigrani trojac predstavljaju atrakciju gdje god se pojave, a iza sebe imaju nebrojeno mnogo festivalskih i klupskih nastupa kroz koje su se profilirali kao vodeći artisti u svom žanru.

Adnan Hamidović Frenkie je jedan od najuspješnijih i najutjecajnijih balkanskih repera. Iza sebe ima osam albuma koji su ga etablirali kao jednog od najproduktivnijih izvođača u regiji, a kroz 2023. godinu korača u reggae zvuku koji dominira novim albumom “Dunya”. Frenkie u zajedničkim nastupima s Kontrom i Indigom ostaje dosljedan hip hop zvuku u koji će se ugraditi novi materijal s albuma.

Kritičari su ga prozvali herojom generacije, njegove tekstove uspoređuju s prozom a njegov flow su proglasili najboljim na Balkanu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni