Nag-radne

Osvoji upad na koncert Voland Le Mata - podjeljeno

Osvoji upad na koncert Voland Le Mata - podjeljeno

Dijelimo 2x2 upada za koncert Voland Le Mata koji će se održati u Tvornici kulture u četvrtak, 5. svibnja.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Voland NI" uz vaše puno ime i prezime te podjelite ovaj članak na svom Facebook zidu. Nagradna traje do četvrtka, 5. svibnja u 11 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući dva pobjednika koji će osvojiti dva upada i javiti im

Jelena Lončarić  i Ana Doneski osvojile su upade,

Jedan, ali jako hvaljeni album "Faustopojke" bio je dovoljan da Voland Le Mat svojom melankoličnom romantikom osvoji kritiku i slušatelje te stvori bazu fanova s pjesmama poput "Voli me", "Svijet tišine" ili "Prolaznik". Prvijenac je izašao sada već davne 2009. godine, a nakon samo nekoliko nastupa Momir Oljača je utihnuo s projektom Voland Le Mat te je tišina trajala punih šest godina.

"Pročistio sam se od nekih negativnih emocija koje su me opterećivale i onemogućavale mi da se bavim glazbom. Ne volim glazbu koja izranja iz negativnih emocija, mržnje, ljutnje, prijezira. Glazba može i smije biti tužna, sjetna, melankolična, ali njezin konačni učinak mora biti pozitivan, ona mora oplemenjivati duh, mora doprinijeti tome da se čak i usred tuge i unatoč tuzi, osjećamo dobro. Bar ja tako gledam na glazbu, to je za mene svrha i smisao glazbe. Ako ne mogu stvarati lijepu glazbu, radije ne stvaram nikakvu. Odem, uzmem malj pa lupam o nekakvu stijenu." - izjavio je Momir u nedavnom intevjuu za Sound Report.

Nakon nedavno održanog povratničkog koncerta u Muzeju suvremene umjetnosti u sklopu projekta MIMO, koji je pokazao koliko je publika žedna njegove glazbe, Voland Le Mat podebljao je sastav novim članovima. Sve to kako bi ovoga puta, osim dužeg nastupa i većeg broja pjesama, u Tvornici pružio i bogatiji zvuk.

Odličnom vokalu Momira tj. Voland Le Mata koji je ujedno i na gitari, u Tvornici će se na pozornici pridružiti i Velimir Grujić na električnoj gitari, Mario Perinčić na basu, te Igor Bušljeta na bubnju. Izvodit će gotovo sve pjesme s prvog albuma kao i svežanj novih faustopoljki.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20 kn, dok će na dan koncerta ta cijena iznositi 25 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni