Vije-sti

Voland Le Mat predstavio novu pjesmu

Voland Le Mat predstavio novu pjesmu

Nakon posljednjih nekoliko tipično volandlematovskih (“Nigredo”, “Nije fer”) stiže jedna nesvakidašnja, plesna, a tekstualno ponovno prepoznatljiva pjesma iz pera Momira Oljače - "Ideš s njim". “Ideš s njim” novi je singl zagrebačkog kantautora koji nastupa pod imenom Voland Le Mat.

Pjesma je nastala onako kako pjesme i nastaju, slučajno, iz jedne iskre, ideje za refren oko koje sam ispleo ostatak pjesme. Radi se o poprilično neozbiljnoj pjesmi, rekao bih nekarakterističnoj za moj rukopis, ali s druge strane tu je i po duhu joj bliska Les Champs Utrinees, pa možda taj i takav rukopis polako prestaje biti iznimka i postaje pravilo, to ćemo već vidjeti. Jedno je sigurno, ova pjesma služi isključivo tome kako bi vas zabavila a meni popravila budžet. Tražili ste hit, evo vam ga! - poručuje Voland Le Mat.

Glazba je u cijelosti snimljena u kućnoj produkciji, dok su vokali su otpjevani u DM Studiju braće Domazet. Zvonimir Domazet odradio je miks i mastering, te zajedno s Momirom Oljačom potpisuje produkciju. Glazbu, tekst i aranžman potpisuje sam kantautor.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni