Nag-radne

Nagradna igra: Tribute to Dino Dvornik

Nagradna igra: Tribute to Dino Dvornik

U zagrebačkom klubu Metropolis u subotu, 10. travnja, održati će se koncert u sjećanje Dine Dvornika, povodom 10 objetnice smrti ovog velikana domaće glazbene scene. Na Sound Reportu dijelimo 2x2 upada, a kako do njih, saznajte u nastavku.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je:
1. "Lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste.
2. U inbox na Facebooku nam pošaljite poruku sadržaja "Dino Dvornik"
3. Ostavite nam u poruci svoje puno ime i prezime
4. Podijelite ovaj članak (javno vidljivo / public post) na svom Facebook zidu.

Nagradna igra traje do četvrtka, 08.03. u 12 h nakon čega ćemo ćemo ovdje objaviti imena dobitnika

Zrinka Sapro i Tanja Rodin osvojile su upade

Prošloga puta Metropolis club gorio je u funky ritmovima zahvaljujući ekipi iz Tribute to Dino Dvornik. Večer za pamćenje koja je lansirala te glazbene čarobnjake na brojne pozornice ostala je svim posjetiteljima u nezaboravnom sjećanju.

A da ova odlična postava koja itekako zna razvaliti funky ritam nije samo plejada Dininih hitova, pokazuje i rasprodan zadnji koncert uz gostovanje poznatih kolega glazbenika.

Ovoga puta Tribute to Dino Dvornik zasvirati će sa svojim prvim vokalom Mariom Huljevom, te Ivanom Kindl, a poseban štih dodat će još i hvaljeni vokal Ervina Baučića.

Ovakva sjajna postava jamči pravu pop funky poslasticu, a da ne bi ostali bez karte ko neki lani savjetujemo da ovoga puta svoje ulaznice nabavite na vrijeme .

I dan danas Dino Dvornik u svim sferama glazbene scene spominje se kao jedan od najvećih umjetnika koji je uzor mnogim glazbenicima. Zahvaljujući njegovoj energičnosti publika je s velikim zanimanjem prihvatila i niz novih hitova poput "Manijak", " Ti si mi u mislima"; "Ja bih preživio" , " Ljubav se zove imenom tvojim", " Zašto praviš slona od mene" te mnoge druge od kojih su pjesma " Afrika" "albumi 'Enfant terrible", i "Vidi ove pisme" nagrađeni Porinima a to su samo neki od hitova koji će zasigurno rasplesati  publiku

Stoga, ne propustite live koncert pod simboličnim  nazivom „Nadahnuće“- Official Tribute to Dino Dvornik u Metropolis klubu!!

Ulaznice za ovaj koncert potražite po pretprodajnoj cijeni od 30 KN, a na dan koncerta po  40 kn u Metropolis klubu  te sustavima  www.entrio.hr    i  www.eventim.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni