Vije-sti

Aj Cha boat party na otvaranju drugog festivala u čast Dinu Dvorniku

Aj Cha boat party na otvaranju drugog festivala u čast Dinu Dvorniku

Velikim tulumom na splitskoj Rivi u čast Dinu Dvorniku, u četvrtak 16. kolovoza u 21h započinje drugi Aj Cha festival.

Na partyju će nastupiti Noa & Funkblasters koji će svirati Dinove hitove, ali i funk klasike, a rasplesanim ritmom nakon njih nastavit će DJ Tabu – keeper of the groove.

Dinova glazba odgojila je brojne generacije i obilježila živote svih nas, a samo oni najbrži zaljubljenici u njegove pjesme imat će priliku prisustvovati Aj Cha Boat Partyju. Stoga, požurite što prije jer je broj mjesta ograničen, u prodaji je samo 150 karata koje možete nabaviti putem sustava Eventim hr., Ticketshop.hr, Croatia-tickets.com i na njihovim službenim prodajnim mjestima.

Za nastavak tuluma i spektakularan party, na brodu će se pobrinuti DJ Miro/Underground Control, a festival poziva sve da zaplove zajedno u ovu čarobnu noć posvećenu kralju funka, Dinu Dvorniku. Brod kreće s Rive u četvrtak u 01:15h.

Tulum na Rivi je prvi u nizu od tri velika tuluma u sklopu Aj Cha festivala. Festival Aj Cha posvećen Dinu Dvorniku zamišljen je kao podsjetnik na velikog glazbenika i njegovu bezvremensku glazbu. Drugog dana festivala, u petak 17. kolovoza, posjetitelji će imati priliku uživati na Bedemu Cornaro u energičnoj atmosferi Psihomodo Popa, a za vrhunac festivala  i nezaboravno iskustvo u subotu 18. kolovoza pobrinut će se Dubioza kolektiv.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni