Albumi

Mračna ljubav Quasarrovih

Mračna ljubav Quasarrovih "Sjena"

Dragi Quasarr jedan je od hrvatskih bendova koji su publikom mali, ali kvalitetom enormno veliki. Još jedan emotivni nusprodukt riječkih prostora odlično radi svoj posao na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Neopterećeni novim  materijalima, obično nas dovedu do toga da se počnemo buniti da gdje je novi album i što se čeka. Iako im zasigurno laskamo svojim pitanjima i nestrpljenjem, radije se baziraju dati nam kvalitetan materijal koji u cd izdanju ipak ima vijek trajanja jer će garant biti "izlizan". Neprestano preslušavanje posljedica je malog broja pjesama, ali i ovisnosti koja se vrlo jednostavno razvija. Naime, Boris Štrok ima vrlo hipnotizirajući glas na koji, ako ste "pali", bolje ćete čuti i elektronike, maestralne zbog znanja Filipa Franka i Hrvoja Šćulca.

Novo izdanje izašlo je 20. studenog 2015. pod nazivom "Sjene" , a promocija je nastupila paralelno s puštanjem četvrtog singla "Indigo". Uz publici već poznate "Prije tebe", "Ljubav" i "Sjene", na albumu se našlo još 6 novih pjesama.

Ljubavno orijentirani, neupitno je da se radi o albumu koji servira požudu, lagodnost i strast. Quasarrovci su posebno ponosni na kolaboraciju s našom predstavnicom ljubavi, Josipom Lisac, a singl "Ljubav" je jedina pjesma na albumu s gostovanjem. I taman je dovoljno, jer Josipa približava svojoj publici ovaj glasovni spoj i jaku sinergiju s bendom. Bilo koja druga suradnja bila bi nedovoljno primjetna, a Quasarru treba tako malo da samostalno procvatu i prihvate brzinu vrtuljka na koji su sjeli.

Boris u svojim tekstovima traži ljubav i kao da ju pisanjem dovodi tik do trena savršenstva, ali nikad ju ne prihvaća do kraja, jer kao da bi tada sva magija i svi intenzivni osjećaji prestali. Kako god to interpretirali, Quasarr prenošenjem strasti čuva i romantiku.

Dok uživamo omamljujuće tonove njihove glazbe, treba im odati priznanje što svoj posao rade profesionalno dotjerano i sa stilom.

Popis pjesama:

01. Prije tebe *
02. Sjene
03. Ljubav feat Josipa Lisac
04. Indigo
05. Tvoje riječi *
06. Pričaj mi
07. Znam *
08. Dugujem ti sve
09. Aurora borealis (instrumental)

Top pjesme *

Gordana Viboh
Gordana Viboh

Powered by great vibes.