Vije-sti

Zdenka i Remi objavile zajednički singl

Zdenka i Remi objavile zajednički singl "Pozitivan primjerak"

Legendarna diva Zdenka Kovačiček i jedna od najcjenjenijih glazbenica mlađe generacije Mirela Remi Priselac (Elemental) udružile su vokalne snage u novom singlu, 'novoj ženskoj himni', pjesmi o ‘maminim dečkima’ i snazi jedne samosvjesne žene – ''Pozitivan primjerak''.

Zdenka Kovačiček je pred kraj prošle godine singlom ‘Jutarnja frka’ najavila svoju suradnju s izdavačkom kućom Dancing Bear i autorom Markom Tomasovićem, a ideja je da cijela priča bude zaokružena njenim albumom. Tekst pjesme 'Pozitivan primjerak' napisala je Daniela Borovnjak.

O suradnji s Remi, Zdenka kaže: Ideja o gostovanju Mirele Priselac na mom albumu se rodila poznavajući njezin rad.Ona je vrlo angažirana pjesnikinja, reperica i upravo mi je takva suradnja trebala za pjesmu ”Pozitivan primjerak”!! Tekst su zajedno napisale Danijela Borovnjak i Remi i fenomenalno su se uklopile. Volim takve angažirane tekstove koji govore o karakterima, muško-ženskim odnosima koji su najčešće ne baš idealni.Možda su upravo moje osobne životne situacije dale ideju za odabir tekstova na novom albumu. Želim da budu provokativni do krajnosti otkačeni, da navedu na razmišljanje i smijeh…Ipak želim da se publika dobro zabavi…

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni