Vije-sti

Začarana Močvara: Etno večer s Dunjom Knebl

Začarana Močvara: Etno večer s Dunjom Knebl

Dunja na ovoj etno večeri obilježava i 25 godina od prvog koncerta zaboravljenih hrvatskih pjesama koji se održao u KIC-u 16.4.1993.

Ako ste prije nazočili ovim druženjima u Močvari dobro znate što vas očekuje na glazbenom putovanju s Dunjom. Dunja je za tu večer, kao i obično pripremila world – music slušaonicu u intimnom prostoru kraj šanka, punu košaru malih etno zalogajčića, kao i prodajnu izložbu etno dodataka i torbica. Također, Dunja će izvesti neke od pjesama koje je prikupljala godinama u različitim godinama svog života, u dalekim zemljama gdje je živjela.

Dobrodošli su svi oni koji žele doći pjevati, svirati svoje pjesme, svirati tradicijske, čuti pjesmu po svom izboru, družiti se ili samo slušati i uživati u starim hrvatskim narodnim pjesmama, ali i onima van granica lijepe naše. Ova druženja nisu česta, ali su vrlo posebna, jer nas Dunja uspijeva odvesti na čaroban i neistražen put u jednoj neformalnoj i ugodnoj atmosferi. Dođite i vi, poslušajte, zasvirajte i zapjevajte; budite dio začaranog etno druženja! 

ČETVRTAK 12.04.2018.
VRATA 20:00
POČETAK 21:00
UPAD 0 KN

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni