Vije-sti

Yogi objavio novi studijski album -

Yogi objavio novi studijski album - "Rebirth"!

Svjetski priznati gitarist i producent Yogi, nakon nekoliko uspješnih singlova publici predstavlja prvi album koji objavljuje za hrvatsko tržište.

Radi se o izdanju "Rebirth" koje je od 17. veljače dostupno na svim digitalnim platformama uključujući DeezerApple MusicAmazon i Spotify.

Na albumu se nalazi 11 pjesama, uključujući i singlove "Got You Where I Want You" i "Love You Every Day", kao i pjesma "Turn Yourself Over To Me" koju je Yogi objavio prošlog tjedna. 

Sve pjesme na albumu potpisuje sam Yogi, miks je radio Kyle Mangels, a masterirao je Andrej Lončarić. Bas na pjesmama s albuma svira Jon Cornell, dok je na bubnjevima Marc Slutsky. Yogi će album predstaviti na nastupu u sklopu Akustike u Rockmarku u utorak, 18. veljače. 

Yogi iza sebe ima zavidnu karijeru, a na listi suradnji koje je dosad ostvario tijekom karijere kriju se brojna velika svjetska imena kao što su Chris Cornell, Cat Stevens, Shakira, Alanis Morissette, Anastacia i brojni drugi. Dok nije na turnejama u svim dijelovima svijeta, Yogi stvara glazbu, a istaknuo je kako mu u posljednje vrijeme najviše "leže" singlovi blažeg blues rock tona. 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni