Vije-sti

Svjetski priznati gitarist Yogi objavio prvi singl s nadolazećeg albuma!

Svjetski priznati gitarist Yogi objavio prvi singl s nadolazećeg albuma!

Gitarist i producent Yogi Lonich objavio je prvi solo singl s novog, nadolazećeg albuma, a radi se o pjesmi "Got You Where I Want You"!

Pjesma najavljuje prvi službeni solo album koji će Yogi objaviti u Hrvatskoj, a kako je sam glazbenik istaknuo, radi se o singlu koji stoji u ladici već godinama te je napokon spreman za objavu. 

Hrvatska publika Yogija je imala već priliku poslušati što uživo na njegovim solo koncertima, što kroz suradnje s brojnim hrvatskim glazbenicima. Yogi je živio u Los Angelesu 30 godina, a prije nekoliko godina se preselio u Hrvatsku. Na listi suradnji koje je dosad ostvario tijekom karijere kriju se brojna velika svjetska imena kao što su Chris Cornell, Cat Stevens, Shakira, Alanis Morissette, Anastacia i brojni drugi. 

Dok nije na turnejama u svim dijelovima svijeta, Yogi stvara glazbu, a istaknuo je kako mu u posljednje vrijeme najviše "leže" singlovi blažeg blues rock tona. Dok čekamo njegov novi solo album, možemo uživati u pjesmi čiju produkciju potpisuje sam glazbenik, a čitav spot je također u njegovoj režiji i produkciji.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni