Vije-sti

"Pjesma o bezuvjetnoj ljubavi" - Drugi singl s nadolazećeg albuma Yogi je posvetio kćeri

Svjetski priznati gitarist i producent Yogi publici predstavlja drugi singl s nadolazećeg albuma. Radi se o pjesmi "Love You Every Day", koju je snimio u Hollywoodu, a napisao je za svoju kćer Aniku.

Kako je sam Yogi istaknuo, radi se o pjesmi koja govori o bezuvjetnoj ljubavi. Za pjesmu je snimljen i spot u kojem se uz Yogija pojavljuje i njegova kćer. "Love You Every Day" drugi je singl s Yogijevog nadolazećeg albuma koji će svjetlo dana ugledati početkom sljedeće godine.

Album je najavljen pjesmom "Got You Where I Want You" za koju su nedavno objavljena i live videa, a više detalja Yogi će otkriti uskoro. Podsjetimo, radi se o prvom albumu koji će službeno biti objavljen i na hrvatskom tržištu.

Yogi iza sebe ima zavidnu karijeru, a na listi suradnji koje je dosad ostvario tijekom karijere kriju se brojna velika svjetska imena kao što su Chris Cornell, Cat Stevens, Shakira, Alanis Morissette, Anastacia i brojni drugi. Dok nije na turnejama u svim dijelovima svijeta, Yogi stvara glazbu, a istaknuo je kako mu u posljednje vrijeme najviše "leže" singlovi blažeg blues rock tona.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni