Vije-sti

Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kraviz i mnogi drugi na Sea Star Stream festivalu ovog vikenda

Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kraviz i mnogi drugi na Sea Star Stream festivalu ovog vikenda

Četvrti Sea Star službeno je prebačen na 2021. godinu, no organizatori iz EXIT tima pobrinuli su se da na datume kada se originalno trebao održati, od četvrtka 21. do nedjelje 24. svibnja, predstave prvi regionalni streaming festival!

Sea Star Stream Festival donosi nastupe globalnih superzvijezda i regionalnih glazbenih heroja koji su od 2017. do 2019. ispisivali povijest u umaškoj laguni Stella Maris. Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kraviz, Modestep, Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, Bajaga i Instruktori, Urban & 4, Vojko V, Nipplepeople, Spiller, Umek, Petar Dundov, Marko Nastić, Elemental i Sassja glazbenici su uz čije će snimke nastupa s dvije glavne scene Sea Stara – Addiko Tesla pozornice i Nautilus Arene – publika i ovog svibnja barem virtualno moći skočiti do Umaga.

 

 

Nastupi će se emitirati u pravoj festivalskoj formi i satnici, od četvrtka do nedjelje s početkom u 19:00 i 19:30 sati.

 

Četvrtak, 21. svibnja

19:30 – Vojko V

20:35 – Nipplepeople

21:30 – Nina Kraviz

23:45 – Spiller

 

Petak, 22. svibnja

19:00 – Sassja

20:00 – Modestep

20:40 – Wu-Tang Clan

22:00 – Umek

 

Subota, 23. svibnja

19:00 – Hladno Pivo

20:00 – Bajaga i Instruktori

21:30 – Fatboy Slim

23:10 – Petar Dundov

 

Nedjelja, 24. svibnja

19:00 – Elemental

20:00 – Urban & 4

21:00 – Dubioza Kolektiv

22:30 – Marko Nastić

 

 

Sve snimke bit će emitirane na službenoj web i Facebook stranici Sea Star Festivala.

 

Četvrto izdanje Sea Stara s kompletnim dosad potvrđenim lineupom dobilo je nove datume u 2021. godini. Novi festivalski termin je još bolji, jer je tjedan dana bliži ljetu, pa će nas u petak 28. i u subotu 29. svibnja 2021. dočekati jedan od najvećih hip hop sastava u povijesti Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens, talijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i rap veličanstvo Vojko V! Uz njih na line upu su trap reprezentacija u sastavu Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen i Triad & Yeah Left live, rock duo Buč Kesidi, te sam vrh regionalne elektronske scene u kojem su  Tijana T i Insolate, te superjaka techno postava na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom. Svi kupljene ulaznice, prijevozi i smještaji vrijede za 2021., a svi kupci kojima novi datumi ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca. Čim budu dostupne informacije o načinu povrata bit će objavljene na službenim web stranicama i društvenim mrežama festivala. Time je Sea Star postao i jedini festival u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji koji uz nove datume ima i potvrdu nastupa svih prethodno potvrđenih izvođača, a organizatori najavljuju da će i ovaj popis dodatno proširiti.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni