Vije-sti

White on White predstavio impresivan novi singl

White on White predstavio impresivan novi singl "Mirrors"

Pjesme riječkog kantautora Marka Rogića, u glazbenim krugovima poznatijeg kao White on White, s albumom prvijencem stigle su ‘Out of nowhere’, a impresivna su i emotivna zbirka 12 autorefleksivnih pjesama i njegovog glazbenog otiska stanja čovjeka u vremenu mjena i rastanaka s dragim ljudima, pričama i odnosima.

Dobitnik nagrade Ri Rock 2019. godine u kategoriji ‘Nova nada’, debitantski je album, aranžmanski zapakiran u modernu ambijentalnu americanu, uz country prizvuk predstavio singlovima i pripadajućim video spotovima ‘Mirage’, ‘This war’  ‘Grey Hair’, a glazbena se priča introspektivno nastavlja najavom drugog albuma i novim singlom ‘Mirrors’, u kojem Rogić nastavlja suradnju s multiinstrumentalistom Darkom Terlevićem (Morso, The Siids) koji je i ovaj put cijeloj priči udahnuo produkcijsku i aranžmansku boju.

‘’Pjesma 'Mirrors' predstavlja zgužvanu naplavinu emocija i užasa zaostalu iz vremena sveopćeg zastoja svijeta kakvog znamo, tihe introspekcije i uvijek aktualnog pitanja smisla postojanja u relaciji s društvom i okolinom. Nažalost, ili na sreću, lice užasa koje se pojavljuje u ogledalima, uvijek je i samo ono naše’’ – poručuje Rogić o novom singlu, čiji je artistički video sa svojom vizijom užasa i onoga što je u pjesmi osjetio i čuo napravio redatelj i scenarist Filip Gržinčić, utjelovljujući tako demonsku unutarnju borbu u klasičnojo šakačkoj maniri glavnog protagonista i uigranih plesača grupe Flame iz Rijeke.

Glazbu i tekst standardno potpisuje Marko Rogić, dok je Darko Terlević bio zadužen za produkciju, aranžman i snimanje.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni