Vije-sti

Simpozij je novi diskurzivni program koji će se održati u petak uoči dodjele nagrada Ambasador

Simpozij je novi diskurzivni program koji će se održati u petak uoči dodjele nagrada Ambasador

Peta svečana dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe održat će se u petak 19. ožujka 2021. godine u 20 sati u Centru Gervais u Opatiji, a prethodit će joj dnevni diskurzivni program Simpozij koji se sastoji od tri panela o aktualnostima na elektroničkoj glazbenoj sceni.

Simpozij će trajati od 15 do 18:30 sati, a program počinje panel raspravom Plan otvaranja event industrije - koncerti, clubbing, festivali koju će moderirati Adnan Mehmedović Medo, organizator Fresh Island festivala i voditelj Radne skupine za event industriju pri Glasu poduzetnika. Gosti panela su četvorica organizatora renomiranih festivala; Krešimir Biškup (Forestland festival); Marin Biočić (Seriously Twisted); Sanjin Djukić (LAA, Exit festival); Simon Horvat (Sonus festival), koji će pokušati odgovoriti na ključno pitanje za sve organizatore javnih događanja od početka pandemije.

Na poveznici se nalazi detaljan program svih panela Simpozija http://bit.ly/simpozij21.

Sukladno trenutnim epidemiološkim mjerama, Simpozij je otvoren za publiku uz obveznu registraciju putem online obrasca http://bit.ly/prijave21, a svaki je panel ograničen na 20 posjetitelja. Publika će se u dijalog moći uključiti svojim pitanjima.

Program svečane dodjele nagrade Ambasador, koja se ove godine dodjeljuje u 28 kategorija akterima hrvatske i regionalne elektroničke glazbene scene, trajat će od 20 do 22 sata te biti podijeljen u četiri dijela među kojima će uživo nastupati glazbeni izvođači iz Rijeke.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni