Vije-sti

Vlatko Stefanovski i Zagrebačka filharmonija - gitaristička groznica uskoro u Lisinskom

Vlatko Stefanovski i Zagrebačka filharmonija - gitaristička groznica uskoro u Lisinskom

Legendarni makedonski gitarist i Zagrebačka filharmonija - u petak 5.4. u dvorani Lisinski - imaju vam puno toga za reći!

Ako ste ipak kojim slučajem pomislili kako ste od Vlatka Stefanovskog već "čuli sve", nastup uz Zagrebačku filharmoniju rezerviran za petak u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije dokazat će - upravo suprotno!

Hitovi poput Bistra voda, Uči me majko, karaj me, Čukni vo drvo ili Jovano, Jovanke vječne su uspješnice s Vlatkova repertoara. Ali čuti ih u novim aranžmanima sa Zagrebačkom filharmonijom pod vodstvom maestra Krešimira Batinića - e to je doista nešto off, što još sigurno niste čuli. I što zato doista - morate čuti!

Ime Vlatka Stefanovskog dobro je poznato hrvatskoj publici, kao što je i pozornica dvorane Lisinski jako dobro poznata ovom makedonskom gitarističkom virtuozu. Zagrebačka publika oduvijek je imala sklonost prema prepoznatljivom zvuku i besprijekornoj tehnici koja krasi toga izvanserijskog muzičara, stoga nema sumnje da će tako biti i u najnovijem susretu u Off ciklusu.

Dr. Stefanovski "ordinira" u petak 5.4. u Off ciklusu. Stoga, isključite probleme i uključite glazbu. I

 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni