Vije-sti

Vikend u Vintageu uz Nirvana i Johnny Cash tribute

Vikend u Vintageu uz Nirvana i Johnny Cash tribute

Ovoga će se vikenda u Vintage Industrial Baru održati dvije tribute svirke. Petak je posvećen Kurtu Cobainu i Nirvani, a subota velikanu country glazbe, Johnnyju Cashu.

U petak, 1. travnja, koncertom Chrisa Iana & Pangee, Vintage Industrial Bar obilježit će 22. godinu od odlaska jednog od najkarizmatičnijih, ali i najtragičnijih figura rock 'n' rolla - Kurta Cobaina. Chris Ian i Pangea u svojoj su najboljoj maniri pripremili presjek pjesama sa svih Nirvaninih albuma.

Nakon koncerta, slijedi klupski program koji će također na ovaj ili onaj način obuhvatiti bend koji je u najvećoj mjeri obilježio prvu polovicu 90-ih godina. DJ program uz Frajmana traje sve 5:00 h.

Početak programa: 22 sata
Ulaz (naplaćuje se od 22h): 20 kn / 10 kn studenti 

U subotu, 2.travnja, u Vintageu vas očekuje tribute glazbeniku koji je zadužio svijet svojom glazbom, čovjeku u crnom, Johnnyju Cashu

Na prvom ovogodišnjem koncertu posvećenom njemu, ponovno će s Vama biti zagrebačka trojka koja će Vas svojim zvukom i repertoarom vratiti u zlatno doba rock 'n' rolla i podsjetiti kako su zvučali Johnny i njegovi Tennessee two. 

Na vama je samo da zaplešete i zapjevate uz "I Walk the Line", "Hey Porter", "Folsom Prison Blues", "Ring of fire", "Cry, Cry, Cry"... i dobro se zabavite.

Početak programa: 22 sata
Ulaz (naplaćuje se od 22h): 20 kn / 10 kn studenti

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni