Vije-sti

St Germain  - novi video za pjesmu

St Germain - novi video za pjesmu "Real Blues"

St Germain, velikan francuske elektronske scene objavio je video uradak za singl "Real Blues" kojim najavljuje novi, istoimeni album.

Novitet je i remix singla "Real Blues" od strane priznatog britanskog producenta Martina Atjazza.Dugoočekivani album „Real Blues“ je tek treće izdanje u njegovoj dugogodišnjoj karijeri, a svijetlo dana će ugledati 9. listopada nakon 15 godina studijske stanke.
Da se podsjetimo, Ludovic Navarre, poznatiji pod pseudonimom St Germain dolazi promovirati novi materijal u Tvornicu kulture 7. studenog, a osim premijernog nastupa u Zagrebu turneja obuhvaća velike europske gradove poput Pariza, Londona, Madrida, Bruxellesa, Beča, Barcelone, Milano...

Album "Real Blues" sniman je u Parizu. Inspiriran je njegovom ljubavlju prema glazbi koja potječe iz afričke države Mali. Na novom materijalu surađivao je s afričkim glazbenicima, a u elektroničke loopove sofisticirano je uklopio neke od afričkih tradicionalnih instrumenata u kombinaciji s električnom gitarom, klavijaturama i saksofonom. Ovaj album istoimenim singlom obećaje iznimno glazbeno putovanje koje spaja tradiciju s modernim zvukom.

Ako želite svoj primjerak albuma nabaviti među prvima, pre-order obavite na vrijeme i zabilježite se na njegovoj službenoj internet stranici. Bitno je naglasiti da će njegov najnoviji album na europskim pozornicama u punom sjaju iznijeti i bend koji prati St Germaina te broji devet glazbenika.Zagrebački nastup St Germaina bilježi ogroman interes na Facebook eventu koji je u nekoliko dana okupio preko 2000 ljudi najrazličitijih profila ali s jednom željom, da vide kako St Germain zvuči live.
Ulaznice su dostupne online na Entrio.hr te na svim Entrio prodajnim mjestima.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 200 kn, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, iznosit će 230 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni