Vije-sti

U petak počinje IX. Forestland!

U petak počinje IX. Forestland!

Brojimo sate do IX. izdanja najvećeg festivala na sjeveru Hrvatske, festivala elektroničke glazbe Forestland! Nešto više od 512 dana prošlo je od posljednjeg izdanja ovog domaćeg festivala upisanog na kartu Europe i svi jedva već čekamo početak i prvo, pravo #nolimits ljeto!

Umek, Nusha, Senidah, Tea Vučković, Mark Sixma, Matroda, Timo G, e-Base, Pintha, Yakka, Corti Organ, Lawrence Apaga, Noel Holler, Salkin, Sid Cisse, čak 45 DJ-a i producenata izmjenit će se u 48 sati na 2 pozornice i vratiti glazbu i festivale tamo gdje im je mjesto, u srca posjetitelja, u Međimurje i odmoriti nas sve od stresa i briga.

„U Međimurje dolazim po prvi puta, jedva čekam vas sve vidjeti i zagrliti“ rekla je Senidah, slovenska kraljica rep i trap glazbe. „Vidimo se u subotu od 21:00 sat na glavnoj pozornici Forestlanda!“

Po prvi puta na Forestland dolazi i slovenski DJ Uroš Umek, DJ Umek je posljednji festival imao još 2019., a to je bio Burning Man u Nevadi gdje je bio headliner, dok se po treći puta na Forestland vraća Mark Sixma.

„Jedva čekam vratiti se na pozornicu, dugo nisam nastupao i ovo će nam svima biti jedan od prvih festivala ovo ljeto, jedva čekam osjetit energiju publike, pustiti novu glazbu i rasplesati vas“ rekao nam je nizozemac Mark Sixma. „Pripremam set pun energije, dobrih vibracija i apsolutno najluđe glazbe!“

Iako je Forestland prvi festival na kojem ćemo partijati bez mjera, to ne znači da je i bez nekih pravila. Ulaz je dopušten onima koji su preboljeli covid, koji su cijepljeni, a za one koji nisu biti će omogućeno antigensko testiranje na ulazu po samo 25 kuna. A nakon toga, kada jednom dobijete festivalsku narukvicu na nekoliko sati ćemo zaboraviti na distancu, maske i ograničenja!

Ulaznice su dostupne ovdje ( https://www.entrio.hr/event/forestland-2021-9507 ) i to festivalska po 150kn, dok će u subotu biti moguće kupiti i jednodnevnu za 120 kuna! 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni