Vije-sti

Zbog ogromnog interesa za Orašara u Lisinskom dodan još jedan datum!

Zbog ogromnog interesa za Orašara u Lisinskom dodan još jedan datum!

Čarolija "Orašara" izazvala je veliki interes domaće publike zbog čega su već sada u prodaju puštene ulaznice za drugu izvedbu, 16.12.

Baletna trupa Ukrainian Classical Ballet jedna je od traženijih na svijetu. Samo prošle godine otplesali su preko 70 izvedbi Orašara na svojim turnejama, a pristup njihovih plesača klasičnom baletu s modernim zaokretom već nekoliko godina oduševljava gledatelje diljem Europe i Azije. Sada je došao na red ultimativni hit, najviše puta otplesan baletni spektakl "Orašar" čija izvedba nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Baletno remek-djelo uz izvedbu vrhunskih plesača od kojih je dio naša publika već imala priliku vidjeti u rasprodanim predstavama poput "Radio&Juliet", "Quatro" ili "The Great Gatsby" u Lisinskom će ove godine domaćoj publici prirediti veliki glazbeno-scenski spektakl, impresivnih produkcijskih zahtjeva i neizmjerne topline zvuka i pokreta za nezaboravan doživljaj ljepote doba Adventa. 

Ulaznice za drugu predstavu, 16. prosinca, po cijenama od 180, 210, 240, 270 kn te 300 kn za VIP i 350 kn za VIP+ dostupne su na blagajnama Lisinskog i online na www.lisinski.hr.
 
VIP+ ulaznice uključuju druženje i piće s umjetnicima nakon predstave, promotivnu majicu i torbu Lisinskog te poklon iznenađenja.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni