Vije-sti

Tina Kresnik o suradnji s Lonichem i novom albumu

Tina Kresnik o suradnji s Lonichem i novom albumu

Nakon fantastičnog prvog singla „Jesi li za to“ s producentom i kompozitorom Yogijem Lonichem, Tina Kresnik nastavlja odličnu suradnju, koja dobiva svoj nastavak.

Savršeno uigrani tandem nastavlja raditi pa nam tako predstavljaju singl i spot za pjesmu – „Tajni znak“: Yogi i ja upoznali smo se u Zagrebu u jednom klubu gdje sam ja pjevala, njemu se svidjelo kako ja pjevam, a meni je također bilo drago da mu se sviđa. Ubrzo nakon toga ponudio mi je pjesmu "Jesi li za to" u kojoj sam prepoznala svoj senzibilitet i koja mi je sjela pa je tako i započela naša suradnja. Ona se nastavila i s “Tajnim znakom”, a definitivno se nastavlja i dalje.

Nakon suradnje s Parnim valjkom, Tina se osvrnula na moguću suradnju s ostalim glazbenicima s domaće scene: Da, na sceni sa već dvadeset i sedam godina, hm, pa to je dugo. Momentalno nemam planove za suradnju, no nikad ne znaš. Bilo bi fora snimiti nešto zajedno sa sinom koji je također ušao u glazbu.

Nakon radne godine, očekuje ju kratak odmor te nastavak rada na novoj glazbi: Blagdane ću provesti s obitelji. Imala sam puno posla ovih dana i iskreno, jako si želim dva dana da ne radimo ništa, samo ljenčarimo, gledamo filmove i grickamo kolače. Očekujem najmanje dvije kile viška. Novi singl stiže uskoro, a i sljedeće godine album.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni