Vije-sti

Je Veux predstavlja novi singl

Je Veux predstavlja novi singl "Beautiful"

Nakon odlično primljenog prvog singla „Girlfriend“Je Veux polako, ali sigurno slaže kockice svoga albuma predstavljajući izuzetnu pjesmu „Beautiful“.

U rutini života nažalost često izgubimo osjećaj za ono stvarno bitno i zaboravimo koliko je život zapravo lijep u svoj svojoj punini i izazovima. Beautiful je mali podsjetnik meni samoj o toj ljepoti oko mene i mala meditacija, zahvala, koja me vraća u centar bitnih stvari ili barem to pokušava – tim riječima je novu pjesmu predstavila Je Veux.

 

 

Uz Željku Veverec, kao autoricu i pjevačicu, je i njezina iskušana ekipa Toni Starešinić na klavijaturama i Đuro Dobranić za bubnjevima. Za mix i produkciju pjesme zaslužan je Janko Novoselić, dok je master napravio Petar Dundov. Je Veux od prvog singla prati i jak vizualni identitet, a izvrstan „šumski“ spot režirao je Dalibor Barić uz vjernog pratitelja iza kamere Marka Petrovića.

Singlom “Beautiful” kraju se približava rad na debitantski album Je Veux, putovanje kroz njezine strahove i veselja, naziva „I Glow“.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni