Vije-sti

Tina Kresnik i Yogi Lonich imaju – „Tajni znak!“

Tina Kresnik i Yogi Lonich imaju – „Tajni znak!“

Nakon fantastičnog prvog singla „Jesi li za to“ s producentom i kompozitorom Yogijem Lonichem, Tina Kresnik nastavlja odličnu suradnju, koja dobiva svoj nastavak.

Savršeno uigrani tandem nastavlja raditi pa nam tako predstavljaju singl i spot za pjesmu - „Tajni znak“ za koju vjerujemo kako će pronaći put kako do radio postaja, tako i do publike.

Autor novog singla je Yogi Lonich, tekst potpisuju Tina Kresnik i Leo Baltazar, dok su na aranžmanu sudjelovali – Yogi, Tina, Leo, Jurica Leikauff i Andrej Lončarić. Mix pjesme je radio Leo Baltazar, a master Andrej Lončarić.
Nakon predstavljanja prvog singla i live nastupa s bendom u punom klubu Boogaloo, odlične reakcije publike kao i prihvaćanje prvog singla ono je što Tinu posebno veseli.
Ova snažna žena, rockerica u duši koja vlada scenom dugi niz godina samo je potvrdila i dokazala ono što je publika jedva (do)čekala, njezine solo nastupe u kojima dolazi do izražaja snažna emocija i savršene vokalne sposobnosti. Pjesma govori o izgubljenosti u svakodnevnom užurbanom životu i o tome kako je ljubav utočište. - kazala nam je Tina.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni