Vije-sti

The Miceks - promocija novog spota i svirka u Vinylu

The Miceks - promocija novog spota i svirka u Vinylu

Zagrebačka grupa okupljena oko legendarnog gitarista Alena Kraljića Kralje (Pips Chips and Videoclips, Majke, Cirkus, The Sale of Joy) – održat će u srijedu 7. ožujka u klubu Vinyl promociju video spota ''Mr. Boong'' i koncert za okupljene.

Pjesme The Miceksa obilježene su čvrstim i modernim rock zvukom usklađenim sa zabavnim tekstovima, a sve će one početkom proljeća biti pretočene na debi album koji će izaći pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear.

Grupu The Miceks do sada smo upoznali kroz nekoliko koncerata diljem Zagreba, uključujući i odličan ovogodišnji nastup na festivalu Brijačnica te kroz do sad objavljene singlove 'Jesus, Stonesi i Ramonesi' i 'Mr. Boong'.

The Miceks su osnovani 2015. godine u kvartu Utrine, u jednoj od tamošnjih garaža popularno znanih kao ''Favele''. Nadahnuti melodičnim, plesnim rock 'n' rollom, tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima oko nas te o vječnim pitanjima o ljubavi, nadi i slobodi.

Pjesme su autorsko djelo Alena Kraljića Kralje koji je afirmaciju, skladateljsko umijeće pa i rockersku reputaciju stekao i učvrstio kao član benda Majke, Bare i Plaćenici.

Uz Kralju, The Miceks su:

Bruno Žabek Žabica – gitara
Benjamin Mjeržva Ze – bubanj
Miro Tabak – bas gitara
Bruno Javor – vokal

Ulaz: 20 kn
(sav prihod od ulaznica ide izvođačima)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1297036923773386/

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni