Vije-sti

The Marshmallow Notebooks i (The) Lesser Men zajedno u Vintageu

The Marshmallow Notebooks i (The) Lesser Men zajedno u Vintageu

cover Marshmellow

Kantautor The Marshmallow Notebooks (Matija Habijanec) i rockeri (The) Lesser Men u petak, 24. listopada podijelit će pozornicu Vintage Industrial Bara.

Matija Habijanec je osebujni krapinski prakantautor na privremenom životu u Zagrebu. Nakon što je pod starim imenom Marshmallow u kućnim uvjetima snimio više od deset, a manje od petnaest albuma (nije siguran), pod novim imenom The Marshmallow Notebooks izdao je prošle godine album The Marshmallow Notebooks koji se prvo pojavio na internetu kao besplatni download, pa na mnogim godišnjim listama najboljih albuma u regiji, a onda i na vinilu koji je u prvoj polovici ove godine izašao za misterioznu izdavačku kuću Noisy Night. Ovo je Matijin prvi klupski koncert u Zagrebu nakon proljetne promocije vinila u Spunku. http://www.youtube.com/watch?v=HQ4VgMYyO9c

(The) Lesser Men je tročlani adult disoriented rock bend iz Zagreba. Članovi sviraju, ili su svirali, u bendovima poput Mutual Of Omaha, The Moody Brooders i Casual Elvis. Vacation Freeze je njihov prvi album koji bi trebao izaći do kraja godine za već spomenuti Noisy Night Records.

http://www.youtube.com/watch?v=VeDv6IsKZzs
Koncert počinje u 20:30 sati, a cijena ulaznice je 20 kuna.
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni