Vije-sti

The Lumineers objavili album

The Lumineers objavili album "Cleopatra"

The Lumineers su objavili dugoiščekivani studijski album " Cleopatra " koji je hrvatskoj publici od danas dostupan i u digitalnom obliku.

Produkcijom novog studijskog albuma bavio se Simone Felice (The Felice Brothers, The Avett Brothers), a izdanje je snimano u Clubhouse studiju, nedaleko od Woodstocka. The Lumineers su tamo odlučili svoja iskustva nakon tri godine duge turneje pretočiti u novo studijsko izdanje, "Cleopatra".

Nakon što su osvojili svijet hit singlovima "Ho Hey" i "Stubborn Love" te debitantskim studijskim albumom "The Lumineers", trojka je provela tri godine nastupajući na 6 od 7 kontinenata. U međuvremenu su nominirani za Grammy, u kategorijama 'Best New Artist' i 'Best Americana Album' te su prodali više od 3 milijuna primjeraka debitantskog studijskog izdanja.

Da ima nešto bezvremensko u The Lumineers mogli smo se uvjeriti slušajući pjesme "Ophelia", "Cleopatra" te "Angela", a objavom drugog studijskog izdanja trojka je samo potvrdila, kako kažu, koliko se opire pjesmama s recikliranim tekstovima koji ništa ne znače.

"Želimo pjesme koje možeš obuhvatiti rukama. Moraju postojati druge priče i drugi načini za ispričati ih" – The Lumineers

Album je dostupan u digitalnom obliku ovdje.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni