Vije-sti

The Black Room predstavlja novi EP

The Black Room predstavlja novi EP

Novi EP benda The Black Room pod nazivom „After Dark“ predstavlja novi presjek rada od njihovog prvog studijskog albuma ''In This Town Lies A City''.

Producirao ga je Matej Zec (Let 3), a EP ''After Dark'' donosi četiri nove pjesme. Nastavljajući tamniji, melankoličan ali energičan zvuk i atmosferu prvog albuma u kombinaciji s novim utjecajima synth-pop i trip-hop žanrova, bend pristupa drugačijim metodama snimanja i stvaranja pjesama s kreativnijim,kompleksnijim i zrelijim odmakom koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

EP s najavnim singlovima ‘’Ready To Go’’ i ‘’Eye For An Eye’’, predstavlja korak dalje na još jednu višu razinu. Protekla godina bendu je donijela mnoštvo koncerata od kojih treba izdvojiti nastup ispred kultnih Wovenhand u Riječkom Pogonu kulture, gostovanje na jednom od najvećih festivala u Hrvatskoj - INmusic kao i koncertno predstavljanje na dvije međunarodne glazbene konferencije: Waves Vienna u Beču i BuSh u Budimpešti gdje je bend, ostvario vrlo dobre kritike ali si i otvorio vrata za buduće koncertne nastupe po Europi pa i šire.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni