Vije-sti

Tam predstavila remix „infierno” remix kojeg potpisuju pocket palma!

Tam predstavila remix „infierno” remix kojeg potpisuju pocket palma!

Singl „infierno“ beogradske kantautorice tam dobio je novu verziju u obliku remiksa koji je kreirao zagrebački duo pocket palma! Pjesma je tako dobila potpuno novi, synthwave zvuk, a publika je i u ovom obliku može slušati na digitalnim glazbenim platformama.

Ovaj je remix potpuno promijenio atmosferu pjesme iz toga da je sam slušaš i tuguješ u 80s sad bop – plešeš i malo si tužan, ali uživaš. Zbog te razlike u vajbu imam osjećaj da izbacujem potpuno novi singl - objašnjava tam i nadodaje: Ja sam veliki fan pocket palme još od njihove prve pjesme, a nedavno smo utvrdili da je osjećaj obostran, tako da je suradnja došla prirodno. Čim je pjesma izašla tražili su stemove i jako brzo su mi poslali gotov remix kojim sam oduševljena. Jedva čekam da radimo još projekata zajedno.

R&B balada „infierno“ predstavljena je krajem veljače i popraćena spotom koji nosi snažnu poruku i crpi inspiraciju iz grčke mitologije, a njome se tam, čije su pjesme sve zapaženije i među hrvatskom publikom, još jednom istaknula kao glazbenica i kantautorica.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni