Vije-sti

Subsonic Events dovode Rotten Sound u Močvaru

Subsonic Events dovode Rotten Sound u Močvaru

Prava death/grind poslastica čeka nas 26.3. u Močvari u organizaciji Subsonic Events-a. Rotten Sound dolaze dokazati svoj status na sceni kao jedni od najboljih bendova u žanru, a društvo će im praviti njemački death/grind bend Implore. Oba benda svirala su već pred hrvatskom publikom i nikog nisu ostavili ravnodušnim. Rotten Sound sa Exhumed i Magrudergrindom, a Implore s bendovima Aligrindtor i KLP (Kut Lajavog Psa).

Rotten Sound je kroz svojih 8 albuma pokazao kreativnost i brutalnost u istom i može se reći da rijetko koji bend svira sličan stil kao i oni. I dalje je to death/grind mašinerija, ali ipak malo odskače sa svojim specifičnim aranžmanom. U svakom slučaju, statičnost u publici će biti rijetkost, a kompromisa nema.

Implore su malo noviji bend ali popularnost im raste iz godine u godinu i možemo sa sigurnošću reći da je ovaj bend na dobrom putu. Kažu sami za sebe da su prilično skroman bend i da im je bitno svirati i uživati u onome što sviraju, pa iako ih gledalo i dvoje ljudi, a jedan od tih dvoje je tonac. Bilo kako bilo, sigurni smo u još jednu stvar. Neće nam ostati dužni, a mi ćemo se potruditi da to bude obostrano. 

Karte kreću u pretprodaju tijekom 1. mjeseca 2019. godine po cijeni od 75 kuna u Dirty Old Shopu na Tratinskoj 18 (mogućnost i online kupovine i rezervacije), te će na dan koncerta biti 90 kuna. 

Najavljena je i jedna lokalna support grupa, a ime će biti poznato ubrzo. Vidimo se!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni