Vije-sti

Što Repetitor radi u zatvoru?

Što Repetitor radi u zatvoru?

Grupa Repetitor predstavila je sjajan videospot za pjesmu «Ako te ikada» snimljen u zatvorenom odjeljenju Okružnog zatvora u Beogradu.

Tijekom ljeta ove godine, 30. lipnja, svirali smo koncert osuđenicima sa zatvorenog odjeljenja Okružnog zatvora u Beogradu. Bio nam je to jedan od najznačajnijih i najemotivnijih nastupa. Čekali smo do sada da prođu sve dozvole i da birokracija odradi svoje i konačno sad predstavljamo spot za pjesmu “Ako te ikada”, koji je tada snimljen i koji je uvod u film o cijelom događaju – zapisala je grupa uoči premijere.

Gostovanje Repetitora u Centralnom zatvoru organizirao je fotograf Igor Čoko. Videospot su realizirale ekipe iz GRAIN video produkcije, foto kolektiva Invert te fotograf Vladimir Živojinović, a režiju potpisuje Filip Čudić. Pjesma “Ako te ikada” nalazi se na njihovom aktualnom albumu “Gde ćeš”.

Grupa Repetitor nastupit će, uz Elemental, Kawasaki 3P, Brkove i Otrovnu Kristinu, na 13. Pozitivnom koncertu u zagrebačkom Domu sportova, u subotu, 2. prosinca.

Ulaznice

Od 12. studenog do 1. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 80 kn, a na sam dan koncerta 90 kn.

 

Službena prodajna mjesta:

Dirty old shop, Tratinska 18

Rockmark, Berislavićeva 13

Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar

Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni