Vije-sti

Stampedo se pridružio postavi Antivalentinova

Stampedo se pridružio postavi Antivalentinova

"Stampedo je za ljubav no stvarno nema ništa protiv slogana koji to niti uključuje niti isključuje! Dođite ranije na Stampedo! Mi nećemo biti predgrupa, mi ćemo biti predigra, a za žene to je više od pola posla!" najavljuje Ivanka Mazurkijević, Stampedovo prepoznatljivo lice!

Nažalost, također moramo objaviti da legendarni slovenski punkeri Niet ipak neće nastupiti na Antivalentinovu jer su u međuvremenu okončali svoju karijeru.

Antivalentinovo 2 održat će se u subotu, 11. veljače 2017. godine u Domu sportova. I ovo će puta zvijezde večeri na kojoj se praznik ljubavi obilježava žestokom rock svirkom biti LET3 kojima će se pridružiti Psihomodo Pop.

Ulaznice za dvije osobe prodaju se po pretprodajnoj cijeni od 100 kn. Broj ovih ulaznica je ograničen pa svakako preporučamo kupovinu na vrijeme. Također, u prodaji su i pojedinačne ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kn. Na dan koncerta ulaznice za dvoje prodavat će se po 140 kn, a pojedinačne za 90 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), Dirty Old Shopu (Tratinska 18), u sustavu Eventima i na eventim.hr, te u riječkom Dallas Music Shopu.

Promo fotografiju Stampeda u visokoj rezoluciji možete preuzeti ovdje.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni