Vije-sti

Široke ulice u Jiggy baru predstavile novi album

Široke ulice u Jiggy baru predstavile novi album

U punom Jiggy baru, Široke ulice su sinoć predstavile svoj novi materijal s albuma „Erotika“ i energičnom svirkom razdrmali sve prisutne. Odlično raspoloženi dečki, dali su svoj maksimum otpjevavši nekoliko pjesama s albuma prvijenca „Bijesni Dylan“ i nekoliko pjesama s tek izašlog albuma „Erotika“.

Strast, volja i trud osjetili su se u svakom rifu, a zadovoljni jučerašnjom svirkom bili su i fanovi  koji su osjetili nevjerojatnu energiju i snagu ovih mladih rokera.

Na stageu smo se bolje osjećali nego na probama kad imamo prostora biti opušteni. Mogu reći da je prostor fantastičan. Pjesme koje smo odabrali za promociju su budući singlovi, iako mi je žao što nismo sa Zokijem (Zoranom Čalićem) još odsvirali zajedničku pjesmu "Tjera me iz svojeg pakla". Čudno je kada iz studija odeš na pozornicu sa skupinom pjesama za koje misliš da si dao u njih sve što si imao. Čudno je kada ih moraš prezentirati svojim fanovima, svojim prijateljima i ljudima koji mare za tvoj rad. Moram ih ovog puta pohvaliti jer mi se činilo da već znaju tekstove iako je album izašao prije desetak dana. Ovaj album će biti odličan za sviranje uživo i cijeli se bend veseli novim nastupima. Nema stajanja! – rekao je Borna Ocvirk

Dečki su sinoć prije live svirke pred okupljenim fanovima premijerno prikazali i novi video spot za pjesmu „Rulja vani luduje“.

U prijašnjim spotovima smo imali glumce i više smo se bazirali na artistički aspekt spotova. Za 'Rulju' smo htjeli namjerno cijeli spot bazirati na bendu koji kreće u 'izlazak'. Najveću ulogu, osim nas, u spotu je odigrao Zagreb. On je kao prijatelj koji je uvijek tu i bitan motiv u našim pjesmama. Redatelj spota je Doringo Bago, koji je imao viziju i kojemu se svidjela pjesma, a i bendu je bila prvi izbor za single. – objasnio je Borna Ocvirk.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni