Vije-sti

Široke ulice predstavile novu pjesmu

Široke ulice predstavile novu pjesmu "Sivo i crno"

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog povratka na glazbenu scenu sa novom postavom i singlom "Kada padne noć" mladi zagrebački rokeri - Široke ulice imaju novi singl „Sivo i crno”, za koji su snimili i spot.

Pjesma ima u sebi jednu tamniju notu i pomalo je apokaliptična ali je istovremeno i snažna. Upravo zbog te snage može biti super glazbena misao dana kada smo možda i malo potisnuti ovim bremenitim vremenima i treba nam snaga za dalje. Ne treba nam lažna nada, jer smo svjesni što se događa oko nas, već prava snaga koja ruši planine, što mislim da ova pjesma nosi u sebi interpretacijom, aranžmanom i produkcijom. – izjavio je Filip Komadina

Tekst i glazbu napisao je osnivač sastava i gitarist Borna Ocvirk, produkciju potpisuje poznati producent Davor Smotalić – Smotke (Smotke-sound studio) a mastering je radio Dragutin Smokrović - Smokva.

Autor spota je sveprisutni Doringo.

Široke ulice su: Filip Komadina (vokal), Borna Ocvirk (ritam gitara), Borna Jambrošić (solo gitara), Filip Barić (bas), Domagoj Beštak (klavijature) i Josip Bajzek (bubnjevi)

Dečki do sada iza sebe imaju izdana dva studijska albuma, finale Rock Off festivala te su odnedavno uvršteni i u prestižnu Enciklopediju hrvatskog milenijskog rocka (Zoran Tučkar/Stjepan Vrečko).

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni