Vije-sti

PREMIJERA: Detective Jones -

PREMIJERA: Detective Jones - "Mala u rokenrol čizmama"

Nakon zadnje objavljenog singla ''Negdje drugdje'' dečki iz Detective Jonesa izbacuju novi singl i videospot za pjesmu ''Mala u rokenrol čizmama''. Novi singl je još jedan dokaz da Detective Jones uspješno žonglira rap i rock 'n' roll žanrovima.

Inspiracija za tekst pojavila se nakon jednog novogodišnjeg tuluma. Sjećam se da nije bila baš neka atmosfera sve dok se nije pojavila jedna cura. Nosila je crne kožne čizme i imala ruksak na leđima. Podijelila je ekipi par paketića i...uglavnom... raspoloženje i atmosfera bitno su se popravili. Došao sam s tekstom i idejom kod Shalle u studio, Vlado Mirčeta i Luka Geček su odsvirali gitare, a Zdeslav Klarić klavijature i otpjevao back vokale.  - izjavio je Denis.

Evo što nam je Denis rekao o snimanju spota: Čuo sam se s Doringom, sjeli smo na pivo u Krivi i počeli razgovarati o idejama. Oboje smo se složili da bi bilo super dokumentirati fenomen noćnog okupljanja kod Hnk-a. Doringo je pronašao curu za glavnu ulogu, talentiranu i lijepu Laru Brkić. Skupili smo ekipu i krenuli snimati. Bilo je brzo i zabavno uz super spontane trenutke kao što se i može vidjeti.

Lokacija spota je kod HNK-a gdje je snimljeno, možemo reći, već tradicionalno noćno okupljanje čije je kadrove snimio Doringo.

Autor teksta je Denis Špičić, a glazbu su zajedno s Denisom napisali Vlado Mirčeta i Zdeslav Klarić. Za  produkciju i aranžman je zaslužan Bojan Šalamon - Shalla iz grupe Connect, a pjesma je snimljena u  studiju Rubikon Sound Factory. Video koji ćete pogledati potpisuje Doringo. 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni