Vije-sti

Paraf promovira danas  u Vinylu promovira

Paraf promovira danas u Vinylu promovira "Sabrana djela 1976. - 1987."

Nakon odlične promocije box-seta Parafa u legendarnom riječkom Palachu, na red je došla i ona zagrebačka. Održava se danas u Vinyl baru (Bogovićeva) u 19 sati, a prezenteri večeri će biti Bojan Mušćet, Ivan Molek i Valter Kocijančić.

Više od četrdeset godina od nastanka grupe i prvih snimaka autorskoga materijala, Paraf je konačno dobio svoju antologiju, četverostruki CD box-set 'Sabrana djela 1976.-1987.' Jedan je to od najiščekivanijih diskografskih projekata na ovim prostorima, s obzirom da su Parafi jedini od relevantnih glazbenih formacija iz razdoblja punka i novog vala koji dosad na CD formatu nemaju zabilježen barem dio svoga stvaralaštva. Box-set donosi sve originalne snimke, a sadrži i dosad neobjavljeni četvrti album Paraf Live sa snimkama uživo realiziranima 1985. i 1986. godine.

Pozivamo sve zainteresirane da sutra dođu u Vinyl jer će ova promocija biti posebna prilika za okupljanje i druženje glazbenika, medijskih kolega i svih onih koji su na neki način sudjelovali i dali svoj doprinos važnom dijelu glazbene povijesti.

Box-set će na promociji biti u prodaji po promotivnoj cijeni od 150 kuna, a po 100 kuna će se moći kupiti i limitirane Paraf majice.

Također, pozivamo sve da večer nastave u Tvornici Kulture gdje će, u sklopu Brijačnice 2019., Valter i Perspektiva (Vlado Simcich Vava, Robert Jovanović i Alen Tibljaš) svirati Parafe..

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni