Vije-sti

Side Effects i Magnar ovog petka u Hard Placeu

Side Effects i Magnar ovog petka u Hard Placeu

Nakon aktivne 2019. godine te europske turneje (Švicarska i Austrija) eklektični rock trio Side Effects vratio se na domaće pozornice.

Energični Side Effects - gitarist i pjevač Ivan Mihaljević, Petar Stojko na bas gitari te Alen Frljak za bubnjevima - u progresivnim aranžmanima, kako na albumima tako i live, donose fuziju poetičnih stihova, žestokih bubnjeva, opakih bas riffova i virtuoznih gitarstičkih solaža.

Godinu dana nakon što su napunili HARD PLACE na koncertnoj promociji albuma "Descending Rabbit Holes" Side Effects se "na mjesto zločina" vraćaju još nabrijaniji i s proširenim repertoarom sa svih dosadašnjih izdanja: "Sandcastle" (2008), "Destination Unknown" (2010), "Counterclockwise" (2012), "Descending Rabbit Holes" (2018), a spremaju i pokoje zanimljivo cover iznenađenje.

Kao poseban gost Side Effectsima će se i ovog puta pridružiti prijatelj benda - talijanski klavijaturist Mistheria poznat po suradnji s Bruceom Dickinsonom, a žestoka večer u Hard Placeu započet će nastupom sve zapaženijeg mladog benda MAGNAR!

MAGNAR je mladi bend iz Zagreba koji počinje s radom krajem 2018. godine. Karakterizira ih zvuk modernog hard rocka na hrvatskom jeziku, zajedno sa stilovima sviranja i pjevanja iz drugih energičnih žanrova. Nakon udarne prve godine rada, nastupa i osvojenih natječaja, svoje daljnje probijanje na scenu nastavljaju prvim koncertom u 2020 - 17.1. u Hard Place-u zajedno sa Side Effects!

Oni su Noa Rupčić – vokal, Ante Škurla – lead gitara, Jurica Jelača – ritam gitara, Ivan Penava – bas gitara i Lovro Petrović – bubanj i spremni su još jednom "potvrditi gradivo" i publici pokazati da rock ima budućnost!

Upad je free, dvostruki happy hour od 20 do 22 sata kada su sve pive 2 kune jeftinije, a Pelin party DVA ZA JEDAN cijelu noć.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni