Vije-sti

Sassja ima novi spot za pjesmu „S njom“

Sassja ima novi spot za pjesmu „S njom“

S nedavno izašlog albuma „No problemo“, Sassja je skinula još jedan singl. Radi se o pjesmi „S njom“ za koju je, kao i uvijek, sama pisala tekst. Suradnju s Elementalom, Sassja je nastavila i u ovoj pjesmi pa je glazbu i aranžman radio Ante Zvonimir Stamać, a Erol Zejnilović je u pjesmi odsvirao gitare.

Na prekrasnoj lokaciji Buškog jezera u BIH snimljen je i video spot u režiji Level Medije koji možete pogledati u nastavku.

 

 

Na jednom druženju s Elementalom rekla sam Zvonetu da napravi muziku onako kako me on želi čuti, kako me on zamišlja. Upravo to je i napravio jer mi je svojom glazbom pomogao da tekstom izbacim neke misli koje me dugo bole. Tako mi je ova pjesma došla kao neka vrsta terapije i puno mi znači zbog toga. Spot za ovu pjesmu u početku nismo planirali, ali kad sam vidjela predivne predjele Buškog jezera, rekla sam Jasminu da spot obavezno trebamo snimati upravo tamo. Tako je spot nastao na putu za Brač, a pejzaž je baš lijepo sjeo uz ovu pjesmu. – rekla je Sassja

Album koji je pokupio odlične kritike imat ćete prilike uživo čuti 9.3 u Vintage Industrial Baru kada je zakazana promocija istog.

Ulaznice su u prodaji od 18. siječnja po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna. Moguće ih je kupiti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu.

 

Cijeli Sassjin album „No problemo“ slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/49718882

 

Sassju pratite na društvenim mrežama: Facebook; Twitter; Instagram

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni