Vije-sti

Pogledajte novi spot Miley Cyrus za pjesmu

Pogledajte novi spot Miley Cyrus za pjesmu "Used To Be Young"

Miley je pjesmu posvetila svojim fanovima.

Miley Cyrus objavila je novi spot za pjesmu  "Used To Be Young", prvu nakon objave aktualnog albuma aktualnog albuma "Endless Summer Vacation" koji je svjetlo dana ugledao u ožujku.

Miley je o pjesmi izjavila:

"Ove riječi napisane su prije gotovo dvije godine na početku mog 'endless summer vacationa'. U to vrijeme sam se osjećala neshvaćeno. Proteklih osamnaest mjeseci provela sam stvarajući soničnu sliku koju želim s vama podijeliti. Došlo je vrijeme da objavim pjesmu koju bi mogla dorađivati zauvijek. Iako je posao završen, ova pjesma piše se svakog dana. Činjenica da je nezavršena je dio njezine ljepote. To je moj život u ovom trenutku, nezavršen, ali ispunjen.

Ova pjesma radi se o poštovanju onoga što smo bili, voljenju onoga što jesmo i slavljenju onoga što ćemo postati. Ponosna sam kada razmišljam o svojoj prošlosti i optimistična kada razmišljam o budućnosti. Zahvalna sam svojoj odanoj publici koja svakodnevno moje snove pretvara u stvarnost. Iskreno sam zahvalna na vašoj kontinuiranoj podršci. Ova pjesma je za vas."

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni