Vije-sti

Sasji MC u petak u Klub.u

Sasji MC u petak u Klub.u

Nakon što smo ju slušali u Tvornici kada je zajedno sa Krankšvesterovcima nastupala u sklopu "Drito iz Tvornice" festivala, Sasji MC doalzi na solo gig, u malo intimnijoj atmosferi na koju smo navikli.

Sajsi MC je dakle već osvojila zabrebačku publiku, kako u Tvornici, tako i na solo nastupu u prepunom KSET-u, pa se pred njen novi i veći jesenski nastup, odlučuje na privatniju svirku kluba Klub 5. svibnja.

Sajsi MC je jedna od najzapaženijih ženskih alternativnih rap izvođača na Balkanu. Prepoznatlijva je po jedinstvenom stilu i lirici, ali ne i usmjerenosti ka samo jednom žanru. Od 2005 do 2009 nastupa s bendom, sa kojim takodje ima album. Godinu dana kasnije izlazi njen solo album “Daleko je dizni”. 
Od 2011. godine započinje suradnju s DJ BKO-om koja i dalje traje. Oni danas nastupaju u sastavu koji čine: Ivana Rasic (Sajsi MC – Lead Vocal, Lyricis), Tijana (Back Vocal, Sing Volcal) & DJ BKO (DJ, Producer). 
Tokom svim ovih godina nastupali su na mnobrojnim festivalima kao što su: EXIT (2008, 2009, 2013, 2014,2015), Nisomnia, Reload, Green Bass, Mlade Rime (Slovenia), Sarajevo Film Fest (Bosnia) itd. Pored festivala osvajali su klubove u svim većim gradovima u regiji: Novi Sad, Zagreb, Rijeka, Skoplje, Ljubljana, Gracanica, Mostar, Trebinje, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Niksic. 

Ulaznice su od 06.04. u pretprodaji po 40 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kn. ( broj ulaznica ograničen)
Službeno prodajno mjesto:
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni