Vije-sti

Rock atrakcija KISS u svibnju u Beču!

Rock atrakcija KISS u svibnju u Beču!

Kiss je definitivno jedna od najvećih i najutjecajnijih rock grupa koja je ikad izašla iz Amerike. Tijekom veljače započinju svoju svijetsku turneju u američkom gradu Thackervillu, a početkom svibnja sele se u Europu gdje će nastupiti u dvoranama i stadionima pred brojnim fanovima poznatima kao Kiss Army.

Hrvatima najbliže odredište svakako je Beč u kojem ovaj rock cirkus nastupa 21. svibnja u dvorani Stadthalle. Kiss u Austriju dolaze na poziv koncertnih agencija Mind Over Matter i Barracudamusic.at koji u Austriji redovito ugošćuju najveće od najvećih. 

ž

Osim Beča Kiss će tijekom svibnja 2017. posjetiti Rusiju, Finsku, Švedsku, Norvešku, Njemačku, Austriju i Nizozemsku. U Stuttgartu su 13. svibnja, u Muenchenu 18. svibnja, a u Frankfurtu 23. svibnja. Više detalja na http://www.kissonline.com/tour

Kiss je posljednji put nastupao pred austrijskom publikom na Nova Rock festivalu 2013. godine gdje su nastupili kao headlineri druge večeri festivala.

Cijene karata iznose € 49,80 / € 69,50 / KISS Premium VIP Package € 299,90 / KISS VIP Meet & Greet Package € 1.149,90.

Kod nas karte je moguće kupiti putem servisa Eventim.hr  ili svikoncerti.eu, a cijene aranžmana s uključenim prijevozom na koncert kreću se od 939 kn do 1319 kn, 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni