Vije-sti

Ekskluzivno, tragikomično i najskuplje box set iskustvo

Ekskluzivno, tragikomično i najskuplje box set iskustvo

Apple je predstavio najskuplje izdanje iPhonea dosad. U međuvremenu je predstavljen i najskuplji box set na svijetu. Pogađate se o kome s radi.

Točno! Radi se o još jednom poduzetničkom pothvatu Genea Simmonsa koji slavi pedesetu godišnjicu svog djelovanja u rock glazbi. "Gene Simmons: The Vault Experience" daje fanovima ekskluzivan uvid u njegovo stvaralaštvo i život, a dolazi u nekoliko verzija. Dosad neobjavljene pjesme, fotografije, priče i slična memorabilija dio je ovog izdanja, a uručuje vam ga Simmons osobno.

Za cijenu od 2000 dolara, Simmons dolazi na vašu kućnu adresu, fotografira se s vama i daje autogram. Također mu smijete postaviti nekoliko pitanja.

Za cijenu od 25 000 dolara, možete dovesti i prijatelja, razgovarati sa Simmonsom preko Skypea te posjetiti njegov privatni studio.

Oni najbogatiji mogu si priuštiti paket za 50 000 dolara. Simmons će tada provesti dva sata u vašoj kući ili na lokaciji po izboru. Partyju će moći prisustvovati dvadeset i pet prijatelja ili članova obitelji koji će se također moći fotografirati, tražiti autograme te postaviti Simmonsu koje pitanje. Svaki gost će dobiti i prigodan poklon.