Vije-sti

Replica objavila novi singl

Replica objavila novi singl "Ogledalo"

Nakon prošlogodišnjeg singla "Samo dvoje" u suradnji s Ninom Romić, Replica nastavlja s najavom novog materijala, ovog se puta se vraća pjesmom "Ogledalo".

"Ogledalo" je, kao i "Samo dvoje", nastalo nešto ranije, ali tek sada smo ga izvukli iz ladice i udahnuli mu novi aranžman. Pjesma govori o suočavanju sa samim sobom i pokušaju bijega od nečega što sigurno dolazi ili je čak već tu, ali ne želimo si to priznati. - javljaju iz benda.

Pjesma je snimljena "Chicken studiju" pod producentskom palicom Vedrana Kovačića - Belog.

''Vjerujemo da smo pogodili atmosferu pjesme i da će se svidjeti i onima koji će ju prvi put čuti, a i onima koji su ju već čuli na nekom od koncerata u malo drukčijem aranžmanu.
Pjesma je kao stvorena za ljetna druženja uz gitaru te se nadamo da će zaživjeti i u tom obliku, naravno nakon što pohara radijski eter :).
Voli Vas Replica!''

 

Replica je zagrebački bend koji djeluje posljednjih 15-ak godina. Iza sebe imaju objavljena dva studijska albuma "Jeftin trik" (2008.) i "Svi smo pozvani" (2011.), a uslijed velikih promjena u sastavu prošle godine, sada rade na novom materijalu u najjačem sastavu do sada.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni