Nag-radne

Dijelimo upade na koncert All Stars Gypsy Banda u dvorani Lisinski

Dijelimo upade na koncert All Stars Gypsy Banda u dvorani Lisinski

Dijelimo vam 4x2 ulaznice na koncert All Stars Gypsy Banda koji će se održati u srijedu, 4. studendog, u dvorani Lisinski. Ulaznice dijelimo u suradnji sa Croatia Records i dvoranom Lisinski.

Da bi ste mogli osvojiti ulaznice potrebno je odgovoriti na nagradno pitanje kojem gitaristu je posvećen ovaj koncert, te nam odgovor poslati u inbox na Facebooku uz vaše puno ime i prezime. Nagradna traje do večeras, 3.11., u 20 sati nakon čega ćemo izabrati četvero pobjednika i javiti im.

All Stars Gypsy Band, nastupiti će u srijedu, 4. studenoga, u 20 sati, u Velikoj dvorani Lisinki. Velikani gypsy jazza: gitaristi Stochelo Rosenberg i Mozes Rosenberg, violinist Costel Nitescu i harmonikaš Dominique Paats u suradnji s domaćim snagama, gitaristom Matom Matišićem i kontrabasistom Juricom Štelmom, vode nas u predratni Pariz.

Ukoliko vam treba hint za nagradno pitanje pronađite ga ovdje!

Ulaznice po cijeni od 120, 150, 220  i vip ulaznice po 320 kuna potražite na blagajnama Lisinskog ili na www.ulaznice.hr. Vip ulaznica uključuje zabavni program, domjenak i predstavljanje knjige Stochela Rosenberga.

Pobjednici su izvučeni i obavješteni. 
Ivana Rukavina
Josip Vukušić
Elena Pančevski
Branko Posavec

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni