Vije-sti

The Dire Straits Experience u Zagrebu

The Dire Straits Experience u Zagrebu

Ove jeseni glazba će ući na velika vrata dolaskom fantastičnog benda The Dire Straits Experience koji će 24. listopada u KC Dražena Petrovića oživjeti glazbu Dire Straitsa povodom četrdesete obljetnice od osnutka benda.

Bend, koji je na turneji već tri godine, osvojio je srca publike i prizvao davno izgubljena sjećanja kada su 'Sultans Of Swing', ' Brothers In Arms' i ' Money For Nothing' rušili sve rekorde slušanosti u svijetu i stvarali nove standarde u glazbi.

Prije četrdeset godina osnovan je slavni bend, a danas, Chris White, koji je postao onaj prepoznatljivi zvuk saksofona u Dire Straitsima pokrenuo je projekt koji rasprodaje dvorane diljem svijeta. Od Finske do Australije, koncerti The Dire Straits Experience su rasprodani, a publika oduševljena.

Njihova popularnost ne čudi kada su Dire Straits prodali preko 120 milijuna albuma, a svakim danom prodaja raste jer mlađa publika otkriva njihovu glazbu i pridružuje se vojsci fanova diljem svijeta.

Ovaj će koncert biti jedini u regiji i jedinstvena prilika da se poslušaju majstori na djelu jer osim Chrisa Whitea kao headlinera, u ovom su projektu okupljeni redom vrhunski glazbenici: Terence Reis koji je kao vokal i gitarist osvojio publiku; Chris Whitten na bubnjevima koji je s Dire Straits nastupao na njihovoj 18 mjeseci dugoj turneji 'On Every Street'; Tim Walters , slavni britanski gitarist poznat po svojoj virtuoznosti; Simon Carter na klavijaturama koji je svojedobno nastupao s Jamiroquaiem i Craig Davidom te se iskazao u mjuziklima na West Endu; Danny Schogger također na klavijaturama i Paul Geary na bas gitari.

Kada se okupi ovakva postava vrhunskih muzičara koji sviraju već godinama, to postaje jedan od onih koncerata u kojima uživate, kojih se sjećate i na koje želite opet doći.

www.thedirestraitsexperience.com

https://www.facebook.com/TheDireStraitsExperience/


ULAZNICE:
Prodaja ulaznica počinje danas na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.
Za fanove smo omogućili 'early bird' ulaznice koje vrijede do 2. rujna.

VIP PARTER                      290 kn / 230 kn early bird
PARTER                             240 kn / 190 kn early bird
ZELENA TRIBINA              200 kn / 160 kn early bird
CRVENA/PLAVA TRIBINA 250 kn/ 200 kn early bird
LOŽA                                   290 kn / 230 kn early bird

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni